miércoles, 22 de marzo de 2023

Salida sobre historia de Neus Catalá




El president del Centre d'Estudis Rubinenc, em complau anunciar-vos la segona sortida guiada del cicle “Descobrim la nostra Història”, dedicat aquesta vegada als paisatges de la infantesa de Neus Català, que va estar internada al camp de concentració de Ravensbrück i que posteriorment va viure molts anys a Rubí. Viatjarem al seu poble natal, els Guiamets (el Priorat), on serem rebuts/des per l’alcalde i ens farà una explicació pels llocs lligats a la infantesa de la Neus. Dinarem a Gratallops i per la tarda farem la visita a Falset, on també hi ha una plaça dedicada a la Neus, i l’ermita de Sant Gregori, on hi ha un mirador on es veu tot el Priorat.

Aquesta vegada comptem amb el suport del municipi dels Guiamets i de l’Ajuntament de Rubí, que ens pagarà el trajecte en autobús i per tant el preu serà força reduït: només 40 euros (tant per persones sòcies del CER com no sòcies), incloent guia, assegurança, esmorzar, dinar i autobús. 

Les inscripcions es poden afer al correu sortides.cer@gmail.com o presencialment al local del CER situat a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de 18 a 20 h de dilluns a divendres. El telèfon i WhatsApp d'informació és el 620225919.


Jordi Vilalta Martínez

President del Centre d'Estudis Rubinencs

Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Arte surreal

 Microrrelato inspirado en esta obra de arte, SURREALISTA.                   FLOR PÚRPURA  Piroska Szanto. Estilo: Surrealismo. Género: Pint...